Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 69 ευρώ!

Πόντοι Ανταμοιβής

Όλα τα προϊόντα σας ανταμείβουν με πόντους στην κάθε αγορά τους. Για κάθε ένα 1€ αγοράς κερδίζετε 1 πόντο. Για παράδειγμα, αγοράζοντας προϊόντα αξίας 100€, κερδίζετε 100 Πόντους Ανταμοιβής!

Οι πόντοι ανταμοιβής ισχύουν μόνο για πελάτες που πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές απο το eshop μας και δημιουργούν λογαριασμό πελάτη.
Δεν ισχύουν όταν ο πελάτης κάνει τηλεφωνική αγορά ή ηλεκτρονική ως “Επισκέπτης”

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την αγοράς σας και αφού παραλάβετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, οι πόντοι αποθηκεύονται αυτόματα στον λογαριασμό σας, για άμεση χρήση στην επόμενη αγορά σας. Για κάθε 250 πόντους ανταμοιβής που θα συγκεντρώνετε θα κερδίζετε €10,00 έκπτωση στην επόμενη αγορά σας!

Για παράδειγμα 
250 πόντοι = €10,00
500 πόντοι = €20,00
750 πόντοι = €30,00
1000 πόντοι = €40,00 κλπ

 

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο www.magnificocosmetics.gr κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Ο Λογαριασμός μου” εκεί υπάρχει η επιλογή “Οι πόντοι μου”, στην οποία παρουσιάζονται αναλυτικά τόσο οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει ανά παραγγελία, όσο και το σύνολό τους.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας δίνοντας το email και τον κωδικό πρόσβασης σας.
2. Βεβαιωθείτε οτι έχετε συγκεντρώσει τουλάχιστον 250 πόντους ανταμοιβής απο την καρτέλα “Πόντοι ανταμοιβής” στον λογαριασμό σας.
3. Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και τοποθετήστε τα στο καλάθι σας.
4. Πατήστε το “Ολοκλήρωση αγοράς”
5. Συμπληρώστε τα στοιχεία στα οποία θα αποσταλεί η παραγγελία σας.
6. Πριν επιλέξετε Τρόπο Πληρωμής θα ενημερωθείτε για το σύνολο των πόντων που έχετε ήδη συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές σας.
7. Σε αυτό το σημείο επιλέγετε αν θα εξαργυρώσετε το σύνολο των Πόντων που έχετε συγκεντρώσει, τικάρωντας το αντίστοιχο κουτάκι, και έτσι εφαρμόζεται η ανάλογη έκπτωση στην παραγγελία σας.

Διευκρινήσεις

Οι πόντοι ενημερώνονται στον λογαριασμό σας κάθε φορά που μία παραγγελία ολοκληρώνεται και εξοφλείται.
Οι πόντοι δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλο πρόσωπο ή λογαριασμό.
Οι πόντοι προστίθενται μόνο στις παραγγελίες μέσω Internet στις οποίες έχει δημιουργηθεί ο σχετικός “Λογαριασμός πελάτη”. 
Οι παραγγελίες μέσω Internet ως “Επισκέπτης”, οι τηλεφωνικές ή άλλου είδους παραγγελίες δεν έχουν πίστωση πόντων.
Το ηλεκτρονικο κατάστημα δεν μπορει να εξαργυρώσει τους πόντους του πελάτη εάν δεν το εχει επιλέξει ο ιδιος ο πελάτης τικάρωντας το αντίστοιχο κουτάκι.
Σε περιπτώσεις επιστροφής ή ακύρωσης παραγγελιών, οι ανάλογοι πόντοι ανταμοιβής αφαιρούνται αυτόματα από τον λογαριασμό σας.

TOP

Είσοδος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)